Læsekursus for børn

På vores læsekurser kan vi lære dit barn at læse – på én uge.

Og kan dit barn allerede læse, garanterer vi et yderligere læseløft – på én uge. Uanset niveau kan vi altid rykke dit barn læsemæssigt.

Det ved vi af erfaring. Hvert eneste år underviser vi flere end 400 elever, og vi arbejder altid med 100% tilfredshedsgaranti.

Vores kerneværdier i undervisningen er:

Relation
Anerkendelse
Tid
Ro

Et læsekursus hos os løber altid over 30 timer fra mandag til torsdag fra kl. 9-15 og fredag fra kl. 9-14. Fredag afslutter vi altid med evalueringssamtaler med forældrene. Vores erfaring fortæller os, at et intensivt forløb, hvor barnet får fri / ikke deltager i sin normale undervisning, skaber de bedste resultater.
Af og til oplever vi, at læsevanskeligheder og sociale udfordringer går hånd i hånd

Mange af vores elever har ufrivilligt indtaget en uhensigtsmæssigt rolle i klassen baseret på deres ordblindhed eller læseudfordringer, og dermed forgrener læseudfordringerne sig ind i mange områder i barnets liv.

Netop i det øjeblik, når din søn eller datter tages ud af sine vante omgivelser, får han / hun chancen for at finde en ny rolle og et nyt fodfæste i forbindelse med læsningen.

Vores mission er fuldført, når barnet oplever følesen af ”JEG KAN SELV – JEG ER GOD NOK!”

Vi arbejder med vores egne materialer
Her hos os er vi særdeles stolte over, at vi gennem de sidste mange år har udviklet vores helt egne materialer – skabt til at lære børn at læse ”LÆS MED LÆSEUNIVERSET”. I vores lær-børn-at-læse-karriere har vi stiftet nøje bekendtskab med et hav af gode og anerkendte systemer til at lære børn at læse.
Men… ingen børn er ens – og intet barn hører hjemme i en kasse
Derfor har vi lært, lyttet, draget vores erfaringer og derefter udviklet vores helt egne undervisningsmaterialer, som giver os den store succesrate i dagligdagen. Børn på vores undervisningshold får deres helt egen undervisningsmappe, som følger dem gennem ugen – og derefter med hjem til evigt eje.

Bestil en gratis læsetest

Om du er sikker i din sag – eller lidt i tvivl, så starter vi altid med en gratis, uforpligtende og helt uformel læsetest, hvor vi lytter til dit barn, der læser. Sammen med dig drøfter vi mulighederne ved og forventningerne til et læsekursus.

Kontakt os på telefon: 28189033 eller maria@laeseuniverset.dk, når du ønsker at bestille tid til gratis læsetest af dit barn.

Vi kan også lære dit barn at regne

Her hos os tilbyder vi også ugekurser i matematik – og du kan finde meget mere info omkring vores matematikkurser lige her.

HADSTEN VED AARHUS
ØSTERBRO I KØBENHAVN

Bavnealle 4D
8370 Hadsten

Aarhusgade 72-74
2100 København Ø