Få gratis læsetest til dit barn

Hvis du oplever, at dit barn har vanskeligheder ved læsning – kan et skræddersyet 30 timers ugekursus være løsningen. Ved en gratis og uforpligtende læsetest kan vi vurdere dit barns niveau og derefter finde ud af, hvilken undervisning der ville være mest optimal. Ved en læsetest kan vi fastlægge en effektiv undervisningsplan, som passer præcis til dit barn. På den måde kan vi tilbyde en individuel undervisning, som med garanti kan hjælpe dit barn til at lære at læse. Vi ved, at alle børn kan lære at læse – selv dem der er ordblinde, og dem der har store læsevanskeligheder. Det handler blot om at finde den rigtige metode til at undervise børnene på en optimal måde.

Læsetest

BOOK EN GRATIS LÆSETEST

Send os jeres kontaktdetaljer, så vil vi kontakte jer til en snak omkring dit barns læseudvikling og en læsetest for at blive klogere på jeres behov for hjælp. En læsetest hos os er både gratis og uforpligtende. Skriv til os, – så finder vi en dato, hvor vi kan drøfte mulighederne for et læseløft til dit barn.

Sådan finder du ud af, om dit barn er læseudfordret

Læsevanskeligheder kommer til udtryk på forskellige måder ved børn. Hvis du er bekymret eller nervøs for, om dit barn er bagud rent fagligt og læsemæssigt – så kan du kigge efter tegn, som du kan bruge som pejlemærker for, hvornår du bør overveje at teste dit barns læsevanskeligheder. Vi har samlet 3 tegn på, at dit barn kan være læseudfordret:

  1. Hvis dit barn rent fagligt er bagud sine klassekammerater og ikke kan følge med.
  2. Dit barn har lav selvtillid eller selvværd.
  3. Dit barn har ikke lyst til at gå i skole.

Disse 3 tegn kan betyde, at dit barn er meget udfordret i skolen, og derfor kan det være en god idé at handle på det.

Bestil gratis læsetest og samtale i dag

Udover den gratis læsetest får I også, i kølvandet på læsetesten, en gratis og helt uforpligtende samtale om jeres barns behov, og hvordan vi kan hjælpe jer. Her kan vi finde ud af, om privatundervisning er aktuelt for jeres barn. Læsetesten tager ca. ½ time og udføres med tilstedeværelse af forældrene.

HADSTEN VED AARHUS
ØSTERBRO I KØBENHAVN

Bavnealle 4D
8370 Hadsten

Aarhusgade 72-74
2100 København Ø