Økonomi

I en læseverden kan økonomi være en ’underlig størrelse’. Hvordan gør man prisen op for, at ens barn er hæmmet fagligt – og måske også socialt – af læseudfordringer eller ordblindhed? Vi vil alle give hvad som helst for at sikre vores børn de bedste fremtidsmuligheder

– og læsning er et vigtigt element for fremtiden.

Her hos os underviser vi udelukkende på ugebasis – det vil sige mandag-torsdag fra kl. 9-15 og fredag fra kl. 9-14, hvor vi altid afslutter med evalueringssamtaler. Vi underviser altid kun små hold med maksimalt 6 elever, så vi kan sikre, at hvert enkelt barn får fuldt udbytte af vores undervisning.

 

Vi arbejder med 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at dit barn tilbydes en ny undervisningsuge, såfremt vi ikke opnår de aftalte mål for undervisningen. 

Læsekursus

Indeholder
DKK 7800
  • Undervisningsmaterialer
  • Varm mad til frokost hver dag
  • Frugt
  • En afsluttende samtale ved afslutning af kurset
Reelt set betyder det en pris pr. undervisningstime på kr. 250,-
Vores undervisning er modulopbygget, og der vil være mulighed for at tilkøbe ekstra moduler, hvis det ønskes efter endt undervisningsuge. De ekstra undervisningsmoduler spiller dog ingen rolle for udbyttet af den første undervisningsuge. Vi har stor forståelse for forskellig opfattelse af økonomi og forskel på folks økonomiske formåen.

Har du spørgsmål til vores priser, er du altid velkommen til at kontakte os på maria@laeseuniverset.dk eller telefon: 28189033.

BOOK EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE SAMTALE

Send os jeres kontaktdetaljer, så vil vi kontakte jer til en snak omkring dit barns læseudvikling og en læsetest for at blive klogere på jeres behov for hjælp. En læsetest hos os er både gratis og uforpligtende. Skriv til os, – så finder vi en dato, hvor vi kan drøfte mulighederne for et læseløft til dit barn.

“Jeg kan godt - jeg er god nok!”

HADSTEN VED AARHUS
ØSTERBRO I KØBENHAVN

Bavnealle 4D
8370 Hadsten

Aarhusgade 72-74
2100 København Ø