Læseundervisning for børn:
Læs med Læseuniverset

VI VED, AT MANGE FORÆLDRE STILLER SIG SELV SPØRGSMÅLENE:

Virker det? Hvordan gør de? Hvad bruger de?

Gennem mange år har vi arbejdet med børn med læseudfordringer, og vi har undervist efter et hav af anerkendte undervisningsprincipper og -koncepter med dokumenteret effekt. 

Alligevel har vi af og til manglet lidt hist og her. Vi har savnet det lille element, der gør, at vi altid kan tackle vores elever individuelt.

INGEN BØRN ER ENS, – OG VI LÆRER ALLE FORSKELLIGT
Bøger til læseuniverset

BOOK EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE SAMTALE

Send os jeres kontaktdetaljer, så vil vi kontakte jer til en snak omkring dit barns læseudvikling og en læsetest for at blive klogere på jeres behov for hjælp. En læsetest hos os er både gratis og uforpligtende. Skriv til os, – så finder vi en dato, hvor vi kan drøfte mulighederne for et læseløft til dit barn.

MARIA OG LÆSEUNIVERSET

Hvordan skal undervisningsmaterialer i en drømmeverden se ud, – og hvad skal de kunne? 

Med enorm stolthed og stor glæde har vi udviklet vores helt egne undervisningsmaterialer ”LÆS MED LÆSEUNIVERSET”. De bedste principper sat sammen med de bedste teorier. Det er dog vigtigt at understrege, at materialerne aldrig står alene – de vil altid skulle ses og virke i sammenhæng med en undervisning, hvor vi møder den enkelte elev på et individuelt plan. 

LÆS MED LÆSEUNIVERSET er en komplet samling af undervisningsmaterialer – opbygget i moduler. Sikkert og støt fører materialet dit barn opad læsetrappen, og med vores hjælp og assistance i løbet af en undervisningsuge sikrer vi, at resultaterne bliver både markante og langvarige. 

Vi finder altid den helt rigtige måde at vise dit barn vejen frem til at knække læsekoden. 

Har du spørgsmål til vores undervisningsmaterialer, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 2818 9033 eller maria@laeseuniverset.dk 

HADSTEN VED AARHUS
ØSTERBRO I KØBENHAVN

Bavnealle 4D
8370 Hadsten

Aarhusgade 72-74
2100 København Ø