Medierne siger

Her hos os har vi været så heldige, at de danske medier – landsdækkende og lokale – har haft lyst til at fortælle om vores arbejde med børn med læseudfordringer. Indtil videre har vi fået lov at være med i de landsdækkende nyheder på DR og TV2 og de regionale nyheder i TV2 Østjylland samt TV2 Lorry. P4 Radio har også aflagt os et besøg på en undervisningsdag.

Og ja – så har vi sørme også fundet os selv på text-tv… Det er lidt det samme som at være mejslet ind i sten, synes vi!

Omtalerne af os i medierne er naturligvis en god måde for dig at lære os bedre at kende på. Derfor finder du her links til de tilgængelige udsendelser. Alle omtaler indeholder beskrivelse af vores skole og undervisning.

Vi ønsker dig god fornøjelse!

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til udsendelserne eller indholdet, er du altid velkommen til at kontakte os på maria@laeseuniverset.dk eller telefon 28189033.

BOOK EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE SAMTALE

Send os jeres kontaktdetaljer, så vil vi kontakte jer til en snak omkring dit barns læseudvikling og en læsetest for at blive klogere på jeres behov for hjælp. En læsetest hos os er både gratis og uforpligtende. Skriv til os, – så finder vi en dato, hvor vi kan drøfte mulighederne for et læseløft til dit barn.

“Jeg kan godt - jeg er god nok!”

HADSTEN VED AARHUS
ØSTERBRO I KØBENHAVN

Bavnealle 4D
8370 Hadsten

Aarhusgade 72-74
2100 København Ø