Privatundervisning for børn nær Aarhus

Hos Læseuniverset hjælper vi dagligt børn med læsevanskeligheder. Graden af vanskeligheder kan variere meget fra barn til barn – og her er det meget vigtigt, at der bliver skræddersyet en undervisningsplan efter netop dit barns behov. I vores afdeling i Hadsten nær Aarhus tilbyder vi privatundervisning til børn, der har svært ved at regne, at læse eller måske endda begge dele. Vi ved, at alle børn kan lære at læse – derfor giver vi gerne 100 % tilfredshedsgaranti. Vi ser hver dag, hvordan vores børn, der modtager undervisning, rykker sig markant. 

BOOK EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE SAMTALE

Send os jeres kontaktdetaljer, så vil vi kontakte jer til en snak omkring dit barns læseudvikling og en læsetest for at blive klogere på jeres behov for hjælp. En læsetest hos os er både gratis og uforpligtende. Skriv til os, – så finder vi en dato, hvor vi kan drøfte mulighederne for et læseløft til dit barn.

Undervisningsplaner tilpasset det enkelte barn

Gennemgående for vores privatundervisning er, at vi tager højde for den enkeltes læring. I vores matematikundervisning lægger vi f.eks. vægt på, at dit barn får en basal talforståelse, fordi det er nødvendigt for barnets læring. Hvis dit barn har store læsevanskeligheder, sørger vi for at finde den rette undervisningsmetode. I den sammenhæng har vi tilbud, der specifikt henvender sig til ordblinde børn, hvor vi bl.a. gennem gentagelser og overindlæring lærer børnene at læse. Vi ser ofte mærkbare resultater efter blot én uge. Desuden arbejder vi i små hold, så vi er sikre på, at ingen børn bliver tabt undervejs – og at de får den rette hjælp i løbet af undervisningen.

Få en gratis og uforpligtende samtale

Ring gerne og bestil en tid til vores gratis læsetest, hvor vi kan vurdere dit barns læseniveau. Læsetesten er 100 % uforpligtende og kun et redskab til at finde ud af, hvordan dit barn kan hjælpes bedst muligt. I forlængelse heraf tilbyder vi også en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi kan tale om dit barns behov. Vi har rigtig mange børn fra hele Aarhus Kommune, så tøv ikke med at kontakte os.

HADSTEN VED AARHUS
ØSTERBRO I KØBENHAVN

Bavnealle 4D
8370 Hadsten

Aarhusgade 72-74
2100 København Ø