Om os

Mavepine over læsning, konflikter hjemme ved dagens lektielæsning, faglige nederlag i klassen og sociale knubs i skolen.

Den u-knækkede læsekode har mange grimme ansigter. Og bekymringen – ja, ligefrem sorgen – i familien over fremtidsudsigterne for dit læseudfordrede barn kan være uoverskuelig.

Her hos os lærer vi hver uge børn at læse – på én uge. Og vi kan med garanti også hjælpe dit barn.

Læseuniverset er skabt med henblik på at lære børn med læseudfordringer og ordblinde børn at læse. Og dermed fjerne knuden i maven, give sejre i stedet for nederlag og føre børn frem til succes med læsning. En succes, der – ganske som nederlagene gjorde det – forgrener sig på positiv vis til alle andre områder i dit barns liv.

Vi underviser i København og ved Aarhus.

og vi arbejder altid med små hold, så vi kan tage individuelt hensyn til det enkelte barn – og dermed garantere succes.

Her i vores team har vi mange års erfaring fra grundskolen samt videreuddannelse indenfor fonologiske vanskeligheder (læren om sammensætning af lyde) , skriftsproglige vanskeligheder og sproglige vanskeligheder.

Herudover har vi alkalær-uddannelsen og en uddannelse som tegnsprogstolk med os i værktøjskassen.

Men vigtigst af alt – som I så pænt fortæller os – er vores favnende, pædagogiske tilgang til vores elever. En tilgang som på inkluderende vis gør os i stand til også at rumme børn med særlige behov.

Vores kerneværdier i vores daglige undervisning er helt simpelt og enkelt

Relation
Anerkendelse
Tid
Ro

Fornyligt havde vi en 4. klasses-pige på vores hold. Lige siden skolestart har hun lidt det ene nederlag efter det andet, og efterhånden havde hun indtaget en uhensigtsmæssig og ærgerlig rolle i klassen med et negativt selvbillede til følge.

Da pigen en eftermiddag midt i hendes undervisningsuge hos os pludselig udbryder

”Jeg kan jo godt… Jeg skal nok blive til noget alligevel!”

… er det lige præcis hovedet på sømmet for vores eksistensberettigelse.

Vores elever KAN SELV, og de er GODE NOK!

Vi kan lære dit barn at læse – på én uge.

Bestil en gratis læsetest af dit barn og en samtale omkring mulighederne – ring til os på telefon: 28189033 eller skriv til os på maria@laeseuniverset.dk.

HADSTEN VED AARHUS
ØSTERBRO I KØBENHAVN

Bavnealle 4D
8370 Hadsten

Aarhusgade 72-74
2100 København Ø