Privatundervisning for børn nær København

Hos Læseuniverset tilbyder vi læse– og matematikhjælp til børn, der har udfordringer med læsning, matematik eller måske begge dele. Ved Læseuniversets afdeling på Østerbro tilbyder vi privatundervisning for børn med læsevanskeligheder eller manglende talforståelse. Alle børn og forældre nær København og Østerbro er velkomne hos os. Vi ved nemlig, at alle børn kan læse at læse – fordi vi oplever det hver dag. Når vi arbejder med børn, ser vi, at de rykker sig markant allerede inden for den første uge af undervisningsforløbet. Derfor tilbyder vi også 100 % tilfredshedsgaranti, fordi vi tror og ved, at børnene med den rette hjælpe kan nå derhen, hvor de skal.

BOOK EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE SAMTALE

Send os jeres kontaktdetaljer, så vil vi kontakte jer til en snak omkring dit barns læseudvikling og en læsetest for at blive klogere på jeres behov for hjælp. En læsetest hos os er både gratis og uforpligtende. Skriv til os, – så finder vi en dato, hvor vi kan drøfte mulighederne for et læseløft til dit barn.

Små hold med fokus på det enkelt barn

Nogle børn kan nøjes med den undervisning, der er i folkeskolen – imens andre kan have stor glæde af ekstra ressourcer og redskaber til at knække koden. Det er der intet i vejen med, det er bare vigtigt, at dit barn får de redskaber, som han/hun har behov for. Hos Læseuniverset arbejder vi altid med små hold, så vi sikrer, at der tages højde for det enkelte barn. På den måde er alle med, og vi taber ingen børn undervejs i undervisningen – alle børn får den hjælp, som de har brug for.

Besøg os på vores afdeling på Østerbro

Hvis du ønsker at besøge os i vores afdeling, kan dit barn tage en gratis læsetest, så vi får et indblik i læsevanskelighederne. Vi tilbyder også en helt uforpligtende samtale, så vi sammen kan finde ud af, hvordan privatundervisningen kan hjælpe dit barn. Vores undervisning er relevant for børn, der har svært ved at læse eller at regne. Vi glæder os til at hilse på dig – og især dit barn!

HADSTEN VED AARHUS
ØSTERBRO I KØBENHAVN

Bavnealle 4D
8370 Hadsten

Aarhusgade 72-74
2100 København Ø