Baggrunden for Læseuniverset

”Jeg kan lære dit barn at læse... Det er et faktum - og det ved jeg af erfaring."

Det er også et privilegium hver eneste uge at udrette små mirakler for læseudfordrede børn og deres bekymrede, ulykkelige forældre.”

– Maria Christensen, indehaver af Læseuniverset

BOOK EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE SAMTALE

Send os jeres kontaktdetaljer, så vil vi kontakte jer til en snak omkring dit barns læseudvikling og en læsetest for at blive klogere på jeres behov for hjælp. En læsetest hos os er både gratis og uforpligtende. Skriv til os, – så finder vi en dato, hvor vi kan drøfte mulighederne for et læseløft til dit barn.

I 2014 startede Maria Læseuniverset i Hadsten ved Aarhus på baggrund af hendes egen datters ordblindhed og læseudfordringer. Maria er mor til 4 børn, og hun har mærket på egen krop og sjæl, hvad det vil sige at være fuld af bekymring for fremtiden på sit barns vegne. 

Læseuniverset blev skabt med det formål at hjælpe børn og forældre i samme situation, og i begyndelsen kunne vi knap nok samlet ét hold med 5 børn om måneden. 

I dag lærer Maria børn at læse hver dag, hver uge, hver måned og hvert år. Både i København og ved Aarhus. Faktisk lærer Maria og hendes kollegaer over 400 børn at læse og / eller giver dem et markant læseløft HVERT ÅR. 

HADSTEN VED AARHUS
ØSTERBRO I KØBENHAVN

Bavnealle 4D
8370 Hadsten

Aarhusgade 72-74
2100 København Ø