Ordblindeundervisning på den rigtige måde

Hos Læseuniverset ved vi, hvordan vi skal lære ordblinde børn at læse. Vi ved, at det kræver de rette metoder for, at barnet kan forbedre sine læsefærdigheder. Det enkelte barns læsefærdigheder varierer meget, og det er helt naturligt, at nogle har sværere ved at knække koden end andre. Vi benytter derfor metoder, som vi ved virker, men samtidigt er det vigtigt for os, at vi ikke sætter børn i kasser. Hos Læseuniverset har vi fokus på den enkelte – og vi tilbyder ordblindeundervisning ud fra det enkelte barns behov. Alle børn kan lære at læse, og hvis dit barn har svært ved det – så kontakt os gerne; vi har stor succes med læseundervisning af ordblinde børn.

Sådan hjælper vi ordblinde børn

Når vi arbejder med ordblinde børn, arbejder vi meget med gentagelser og overindlæring. Grunden til dette er, at ordblinde har svært ved at forbinde bogstavelyde med bogstaver. Ordblinde børn har et mindre lydcenter i hjernen end andre, der ikke er ordblinde. Ved ordblindeundervisningen gør vi derfor brug af hukommelsen, fordi dit barn i stedet skal lære at læse på en anden måde – og det gøres bedst ved hjælp af hukommelsen. Vi plejer at forklare vores metoder ved, at vi skaber læsestier for hjernen. Jo flere gange dit barn går stien, jo lettere er det for hjernen at huske ruten. Det handler om, at dit barn skal bane vej og gentage vejen regelmæssigt, så barnet ikke glemmer læsestien.

Skal vi hjælpe dit barn med læsning?

Hvis du vil vide, hvordan vi kan hjælpe dig og dit barn, kan du booke en gratis samtale hos os. Her kan vi blive endnu klogere på, hvordan vi kan hjælpe netop jeres barn. Hos Læseuniverset får du 100% læse- og tilfredshedsgaranti, selv hvis dit barn er ordblind. Vi kan tilbyde denne garanti, netop fordi vi har stor succes med ordblindeundervisning. Ønsker du at vi skal hjælpe dit barn med læsningen? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon: 28 18 90 33 eller på mail: maria@laeseuniverset.dk.

✓ Vi hjælper både læseudfordrede og ordblinde børn
✓ Vi underviser elever fra 1. – 9. klasse
✓ Vi er alle uddannede lærere og læsevejledere
✓ Vi underviser kun på små hold med max. 6 deltagere
✓ Du får altid en gratis læsetest af dit barn forud for et kursus
✓ Vi har 💯% læse- og tilfredshedsgaranti
✓ Vi underviser i både København og ved Aarhus, og vores elever kommer langvejs fra
Underviser hjælper barn med læsning

BOOK EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE SAMTALE

Send os jeres kontaktdetaljer, så vil vi kontakte jer til en snak omkring dit barns læseudvikling og en læsetest for at blive klogere på jeres behov for hjælp. En læsetest hos os er både gratis og uforpligtende. Skriv til os, – så finder vi en dato, hvor vi kan drøfte mulighederne for et læseløft til dit barn.

“Jeg kan godt - jeg er god nok!”

HADSTEN VED AARHUS
ØSTERBRO I KØBENHAVN

Bavnealle 4D
8370 Hadsten

Aarhusgade 72-74
2100 København Ø