Matematikhjælp for børn

Oplever dit barn, at matematik er svært og uforståeligt?

Tæller og regner dit barn på fingrene?

Så er der behov for hjælp til en ny strategi for at knække selve regnekoden… 

… OG GÅ FRA TÆLLING TIL REGNING

Matematik for børn i Aarhus & København

Hos Læseuniverset arbejder vi ofte med børn, der har behov for matematikhjælp. Vi ved, at alle børn kan lære at regne, og her vil vi rigtig gerne hjælpe dit barn til at blive bedre til matematik. Vi tilbyder derfor et matematikkursus, som er skræddersyet til at hjælpe børn, der har det svært med tal. Hos mange af de børn, som vi underviser i matematik, oplever vi markante forbedringer allerede inden for en uge. Kontakt os derfor gerne, hvis du vil vide mere om vores matematik for børn.

Undervisning tilpasset det enkelte barn

Ingen børn er ens, og det er derfor meget forskelligt, hvilke behov det enkelte barn har. Derfor tager vi naturligvis højde for det enkelte barn og tilrettelægger vores undervisning efter elevens behov. På vores unikke matematikkursus giver vi dit barn en almindelig talforståelse, som oftest er det, der er grunden til manglende matematikfærdigheder.

Har dit barn brug for matematikhjælp? Book en gratis samtale i dag

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan tilbyde matematikhjælp til dit barn, så book en gratis samtale og se, om vores matematikkursus er noget for jer. Vi tilbyder vores undervisning af børn i hele landet, herunder Aarhus og København.

gruppe børn der lærer deres taballer

BOOK EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE SAMTALE

Send os jeres kontaktdetaljer, så vil vi kontakte jer til en snak omkring dit barns læseudvikling og en læsetest for at blive klogere på jeres behov for hjælp. En læsetest hos os er både gratis og uforpligtende. Skriv til os, – så finder vi en dato, hvor vi kan drøfte mulighederne for et læseløft til dit barn.

Vores matematikkursus

Vi kan give dit barn et markant matematik-løft på kun én uge. Vores matematik-elever er børn, der mangler talforståelse. Først efter at have tilegnet sig en grundlæggende talforståelse, udvikler barnet de brugbare strategier til at knække regnekoden.
Eleverne opnår større sikkerhed i de fire regnearter, som de skal anvende i problemløsningsopgaver.

Vores matematikundervisning er baseret på opgaver med følgende fokus:

  • Talrækkefølge
  • Lære at tælle videre fra et givent tal
  • Kende og anvende 10’er-venner
  • Forstå tallenes indbyrdes relationer og udvikle sikkerhed i enere, tiere og hundrede – samt benævnelse af tallene
  • Lære nogle summer udenad med henblik på større sikkerhed og hurtighed
  • Træne gangetabeller
  • De fire regnearter
  • Problemregning
  • Klokken / tid

Undervisningen tager altid udgangspunkt i dit barns forudsætninger og tilpasses nøjagtigt til dit barns behov. Vi anvender udelukkende forståelige materialer med stor opmærksomhed på, hvordan dit barn lærer bedst. Derfor har vi også i vores matematikundervisning fokus på læringsstile – med mange fysiske materialer til vores rådighed.

BOOK EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE SAMTALE

Send os jeres kontaktdetaljer, så vil vi kontakte jer til en snak omkring dit barns læseudvikling og en læsetest for at blive klogere på jeres behov for hjælp. En læsetest hos os er både gratis og uforpligtende. Skriv til os, – så finder vi en dato, hvor vi kan drøfte mulighederne for et læseløft til dit barn.

Cecilies historie

CECILIES FAR FORTÆLLER

Cecilie går i 3. klasse på hendes skole, og hun har deltaget i vores matematikkursus. Efter kurset fortalte Cecilies far, hvorfor han valgte at sende sin datter på en uges matematik-kursus hos os – og hvordan det er gået?

“Matematik har altid været enormt svært for Cecilie, fordi hun ikke kan se logikken eller sammenhængen.

Hun havde fuldstændig mistet lysten, og matematikken var hver dag skyld i vrede og tårer.

Hun endte altid med at tælle på fingre.

Hos jer udfyldte Trine med matematikundervisningen de huller, som Cecilie havde i forhold til hendes talforståelse – og fandt frem til den måde, som Cecilie lærer allerbedst på. Det var lige dét, der skulle til for at ændre hele hendes forhold til matematik, og så gik det faktisk stærkt.

Cecilie er groft sagt gået fra at tælle til at regne…

… og hun er pavestolt. Det er dog ingenting i forhold til, hvordan jeg og Cecilies mor har det… Det er de bedste penge, vi nogensinde har brugt på vores barn

Vores undervisning

Vi underviser på små hold med maksimalt 6 elever. Undervisningsugen løber fra mandag til torsdag fra kl. 9-15 og fredag fra kl. 9-14 med afsluttende evalueringssamtale.

Prisen for et matematikkursus er kr. 7.500 og omfatter:

Undervisningsmaterialer, varm mad til frokost hver dag, frugt og en afsluttende samtale ved afslutning af kurset

Kontakt os og bestil tid til et gratis og uforpligtende møde om dit barns muligheder. Ring til os på telefon: 28189033.

HADSTEN VED AARHUS
ØSTERBRO I KØBENHAVN

Bavnealle 4D
8370 Hadsten

Aarhusgade 72-74
2100 København Ø