VI SKABER LÆSEHESTE

VORES LÆSEKURSUS TAGER UDGANGSPUNKT I BARNETS EGET NIVEAU OG TEMPO. EFTER EN UGE SKAL BØRNENE KUNNE SIGE: “JEG KAN SELV – JEG ER GOD NOK”.

TILMELDING

LÆSEKURSUS LÆRER DIT BARN AT LÆSE – PÅ EN UGE!

 

KURSUSINDHOLD

Et læsekursus løber fra mandag til fredag – alle dage fra 9:00-15:00.

Vores erfaring er, at et intensivt forløb skaber de bedste resultater. Det er vigtigt, at barnet bliver taget ud af sit vante miljø, hvor det muligvis ikke trives på grund af læsevanskeligheder. Det er vigtigt, at barnet, hos os, får lagret en masse succesoplevelser i sind og krop, som er med til at skabe den fremtidige positive selvopfattelse: ”jeg kan selv”, og ”jeg er god nok”.

Gratis læsetest og evalueringsmøde

Læsning er en individuel tilegnelse, og noget der skal læres i elevens helt eget personlige tempo. Derfor tager vi udgangspunkt i elevens eget niveau og underviser i elevens eget tempo. Af den grund indledes et kursus altid med en gratis læsetest. Vi afslutter altid vores forløb med en evalueringssamtale med forældrene, for at sikre at forældrene er godt rustet til at forsætte arbejdet med barnet derhjemme.

Kommer I langvejs fra, hjælper vi gerne med at henvise til overnatningsmuligheder.

 

 

PRISER

 

Et læsekursus på en uge koster 7.250 kroner.

Inklusiv i kurset:

  • Materiale til at arbejde videre med derhjemme
  • En mappe med en grundig gennemgang af læsetrappen
  • Frokost + frugt/brød

Kære Maria, endnu engang må vi bare konstatere, at du gør noget helt specielt. Filippa har rykket sig så meget, og hun er fuldstændig topmotiveret til at tage fat, og kan næsten ikke vente med at komme i skole igen. Tak for denne gang, du er fantastisk. 🙂

Mette Ottens

Mor til Filippa

Det er fantastisk, som Christian har udviklet sin læsning på bare en uge. Før skulle han, med vores hjælp, hakke sig igennem ord på bare 2-3 bogstaver, men nu læser han ord på op til 8 bogstaver helt selv og læser hele sætninger selv, uden problemer. 🙂 Det har været så godt for hans selvtillid at være på kursus hos jer og jeg elsker hans stolte blik, når vi roser ham, når han læser. Vi glæder os til at arbejde videre med mappen, bøgerne og spillet. Han har været rigtig glad for at komme hos jer, og Maria – din lasagne er bedre end hans fars – og det er ret stort. 😀 Vi kan virkelig anbefale et kursus hos Læseuniverset! (y) 🙂

Tanja Olesen Nathansen

Mor til Christian

SEND OS EN KOMMENTAR

5 + 6 =