LÆSEUNIVERSET GIVER SELVTILLID

ALLE DER HAR ET SPROG KAN LÆRE AT LÆSE

Hvad mener forældrene?

HISTORIEN BAG

 

Læseuniverset har til formål at skabe et positivt fokus på optimering af læsekompetencen for børn med læsevanskeligheder. Vi underviser efter alkalær-metoden, som tager udgangspunkt i barnets verden. Igennem bogstavernes lyde, lege og kroppens sanser, bestiger vi sammen læsetrappen, og lærer børn at læse.

GARANTI FOR AT JERES BARN KAN LÆRE AT LÆSE

Det er igennem alkalær-metoden, at læseuniverset kan stille garanti for, at jeres barn kan lære at læse, i tæt samarbejde med jer som forældre. Undervisningssystem gør, at alle der har et sprog, kan lære at læse.

INGEN MAVEPINE OVER LÆSNING

Udover at have læsning som mit ”hjertebarn”, har jeg en bred og massiv erfaring i arbejdet med børn og unge. Jeg er uddannet tegnsprogstolk, Alkalær-underviser samt folkeskolelærer. Jeg har erfaring med, at læsevanskeligheder kan føre mere med sig, end blot en konstatering af ikke at kunne læse på alderssvarende niveau. Det kan i yderste konsekvens medføre ”mavepine” og manglende lyst til at gå i skole. I læseuniverset skal vi også have oparbejdet en glæde og motivation hos den enkelte, og dermed åbne et nyt univers, hvor læsning er sjovt.

ALTID INDIVIDUELLE SAMTALER

Vi underviser kun i små hold, så vi kan nå omkring det enkelte barn, og tage individuelle hensyn. I vores hus er der altid kaffe på kanden, Vi har altid individuelle samtaler, for på den måde at sikre forældrene, at de får gode og brugbare redskaber til at støtte den gode læseudvikling, når barnet er tilbage i de vante omgivelser.

GRATIS LÆSETEST

I er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis I måtte have spørgsmål, eller for at aftale tid til en gratis læsetest.

 

Book en gratis læsetest

10 + 4 =

AVISARTIKEL – HUN HJÆLPER BØRN, DER HAR SVÆRT VED AT LÆSE

LokalAvisen har været “fluen på væggen” i Læseuniverset. Læs her hvordan indehaver Maria hjælper børn, der bøvler med læsevanskeligheder.

 

MØD MARIA

Maria Lenskjold Christensen

Maria Lenskjold Christensen

Stifter af Læseuniverset

 

Jeg hedder Maria og har en bred erfaring i arbejdet med børn. Jeg er uddannet tegnsprogstolk, folkeskolelærer med dansk og specialpædagogik som linjefag og så er jeg certificeret Alkalær-underviser.